2 uur varen van haven Woerden naar Nieuwerbrug aan den Rijn

Opstappen in de haven van Woerden we maken een mooie tocht naar Nieuwerbrug aan den Rijn waar het water steeds breder wordt schitterend om te varen!

 

2 uur varen via de grachten van Woerden richting Harmelen

 

Opstappen in Woerden heerlijk varen op de oude Rijn naar Harmelen genieten van een oer Hollands landschap schitterende huizen, prachtige tuinen en veel groen! Zo is Nederland op zijn mooist!


3 uur varen via de grachten van Woerden naar het spoor van Harmelen

We varen via de mooie grachten van Woerden richting het mooie Harmelen. Wat een prachtige tocht is dit! Onderweg zien we de prachtigste huizen en tuinen aan het water. Genieten met een grote G!

 


4 uur varen richting Hekendorp via de dubbele wiericke. 

 

We varen via de Oude Rijn richting Nieuwerbrug. Hier gaan we dubbele wiericke op een schitterend gebied waar u in alle rust kunt genieten van de mooie natuur. Onderweg passeren we een ophaalbrug die zelf mag bedienen! Via de sluis in Hekendorp stapt u af in Hekendorp of Haastrecht. Dit alles in overleg natuurlijk.

Tip: boek een diner bij Chris Cuisine uit Haastrecht een unieke ervaring!

Let op: u eindigt in Hekendorp, Haastrecht of Oudewater

 


6 UUR VAREN VERTREK WOERDEN RICHTING HEKENDORP EN WEER TERUG NAAR WOERDEN

Wilt u een dagtocht maken met The Sweet Caroline inclusief lunch en lekkere versnaperingen? Boek dan een hele dag wij zorgen dat het u aan niets ontbreekt!

Tip: we kunnen een exclusieve catering laten verzorgen door Chris Cuisine uit Haastrecht